Bnfix Pich Cafè

X Cafè amb Bnfix Pich. Nou reglament de protecció de dades

Comunicación
10 de mayo de 2018

Divendres que ve, dia 18 de maig, a les 9:00, realitzarem una conferència col·loqui des de les nostres oficines de Barcelona per parlar sobre “PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. 25 de maig. Què cal conèixer?” que impartirà Joaquim Altafaja, col·laborador permanent de BNFIX PICH tax · legal · audit, expert en protecció de dades i membre del Consell Directiu del RASI-CONSEJO, qui, sens dubte, per la seva àmplia experiència en aquest camp ens podrà donar a conèixer quines són les accions a realizar pels responsables de les entitats davant de la imminent entrada en vigor, el dia 25 de maig, de la nova normativa de protección de dades..

newsletter-img

Newsletter núm. 121 Abril 2018

Newsletter
27 de abril de 2018

A punt de començar el que per a molts pot ser un cap de setmana llarg, us fem a mans el butlletí d’abril de 2018, que comencem recordant-vos algunes novetats de la campanya de la declaració de la Renda i del Patrimoni corresponent al 2017, així com el final del termini per presentar al Registre Mercantil els llibres de comptabilitat i societaris que són obligatoris. Continuant amb el Registre Mercantil, expliquem que des d’aquest any és obligatori presentar un formulari que identifica el titular real de la societat. Finalment, analitzem dues sentències, una relativa a l’anul·lació d’una clàusula hipotecària en què uns pares avalaven amb el seu habitatge el préstec hipotecari d’un fill, i una segona sobre l’ús de càmeres de vídeo vigilància a les empreses. Esperem que el butlletí us resulti útil i, com sempre, estem oberts als vostres suggeriments i consultes.

videovigilancia

El control del trabajo a través de vídeo vigilancia, en entredicho

Comunicación
27 de abril de 2018

Una sentencia del Tribunal Europeo de Derechos Humanos (TEDH) del pasado mes de enero determina nuevos criterios judiciales sobre el control de empleados a través de cámaras de vídeo vigilancia y cuestiona la jurisprudencia española anterior

clausula hipotecaria

La abusividad y la nulidad de la clausula hipotecaria

Comunicación
27 de abril de 2018

Una reciente sentencia de un juzgado de primera instancia e instrucción de Estella/Lizarra ha considerado nula otra cláusula hipotecaria, sumándose así a las múltiples sentencias que van en la misma línea. En este caso, el juzgado ha decretado la nulidad de varias cláusulas, entre ellas la del aval que unos padres presentaron sobre el préstamo hipotecario de su hijo. Si bien esta sentencia todavía no es firme, consideramos interesante hacer un seguimiento de la misma

renda

Renda i Impost Patrimoni 2017

Comunicación
27 de abril de 2018

Un any més presentem la campanya d’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) així com de l’Impost sobre el Patrimoni (IP) de l’exercici 2017. El dia 4 d’abril es va encetar la campanya a la pàgina web d’Hisenda.
Com a novetats importants en la renda 2017 destaquem

Bnfix Pich Cafè

IX Cafè amb BNFIX PICH. Sistemes de Retribució Flexible

Comunicación
19 de abril de 2018

Com venim fent des de fa temps, hem organitzant una trobada conjuntament amb les nostres oficines d’Almeria, Avilés, Madrid, Múrcia, Oviedo i Vitòria pel proper dia 27 d’abril, divendres, a les 9:00 h. En aquest cas, realitzarem una conferència col·loqui des de les nostres oficines de Barcelona per parlar sobre “SISTEMES DE RETRIBUCIÓ FLEXIBLE. Una altra manera d’atraure i retenir talent” que impartirà Jaume Menéndez, economista, ex Director de Fiscalitat del Grup Gas Natural Fenosa, Vicepresident de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment del Treball de Barcelona, membre del Consell Directiu dels Fiscalistes del Consejo de Economistas, qui, sens dubte, per la seva àmplia experiència en aquest camp ens podrà donar una visió global en aquesta matèria.

El format de la trobada serà el de sempre, de caràcter gratuït, realitzant-se una conferència col·loqui que començarà a les 9:00 i conclourà amb un esmorzar a les 10:30 del matí, presencial a les nostres oficines de de BNFIX PICH ADVOCATS-ECONOMISTES i BNFIX PICH AUDITORES, al carrer Fontanella, núm. 21, 2n 4a, s’emetrà simultàniament en totes les oficines de BNFIX. Així doncs, estaran presents en aquest cafè altres socis i professionals integrants del nostre equip.

newsletter-img

Newsletter Març 2018

Comunicación, Newsletter
26 de marzo de 2018

Amb una primavera acabada d’estrenar i el parèntesi de Setmana Santa a tocar, us fem a mans el butlletí de març de 2018, que arrenca amb el recordatori que el 2 d’abril acaba el termini per presentar el model 720 de declaració informativa de béns a l’estranger. Continuem comentant els canvis de criteri del TS pel que fa a la retribució dels administradors de societats no cotitzades i informant-vos de diverses novetats de la Llei de Contractes del Sector Públic, que acaba d’entrar en vigor, i el Reglament Europeu de Protecció de Dades, que ho farà a finals de maig. Expliquem així mateix les diferències entre comerç online i offline a efectes d’IVA i us proposem la lectura del darrer informe de Conjuntura del Foment del Treball Nacional.
Esperem que la lectura us resulta interesant i aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes bones vacances de Setmana Santa.

newsletter-img

Newsletter núm. 120. Març 2018

Comunicación, Newsletter
6 de marzo de 2018

Us fem arribar aquestes notes per tal de donar-vos informació sobre la vaga general convocada per a aquest dijous, 8 de març. Informar-vos que també aquest mes acaba el termini per a la declaració sobre els béns i drets a l’estranger (model 720). I aprofitant l’avinentesa hi trobarà informació sobre el comerç electrònic i l’IVA, què s’entén i què no.

newsletter-img

Newsletter núm. 119. Febrer 2018

Comunicación, Newsletter
2 de marzo de 2018

Mentre la neu comença a fondre’s i somiem amb el bon temps, us fem a mans el butlletí de febrer de 2018, que comencem amb una informació sobre l’actualització de diferents normes de cotització a la Seguretat Social. Seguim amb el tema parlant-vos dels requisits per a la protecció dels treballadors autònoms en cas de cessament d’activitat. A continuació us presentem una guia de bon govern per a pimes i uns consells per augmentar els nivells de ciberseguretat de les vostres empreses. I acabem amb informació sobre les obligacions de la nova Llei de Contractes del Sector Públic

newsletter-img

Newsletter núm. 118. Gener 2018

Comunicación, Newsletter
31 de enero de 2018

Amb els freds de l’hivern plenament instal·lats i les mimoses començant a florir, ens plau fer-los a mans el butlletí 118, corresponent a gener de 2018, que obrim explicant les incorporacions i aliances de BNFIX i de DFK International, que reforcen el nostre equip amb nous professionals i ens permetran oferir-los un servei i una atenció encara millors. Continuem amb les novetats fiscals introduïdes pels últims Reials Decrets Llei de l’any 2017, d’entre les quals el manteniment dels límits econòmics per tributar en el règim de mòduls; us informem així mateix del pla anual de control duaner i tributari, que preveu potenciar els canals telemàtics, així com amb les notificacions de la Tresoreria de la Seguretat Social que deixen de ser en paper, i del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que es començarà a aplicar el 25 de maig. Finalment, us informem de la publicació d’una molt recomanable guia per comprar de forma segura a Internet. Com sempre, confiem que la lectura del butlletí sigui interessant i estem oberts als vostres suggeriments i consultes.

1 2 3 11