SERVICIOS QUE OFRECEMOS

Specialization in fields

Specialization in fields

In our days, specialization is more basic than ever for offering our professional services to certain entities and sectors. Nowadays arrangements with creditors, insolvency and distressed companies and entities; social economy companies, corporate social responsibility, related party transactions, or offenses under criminal business law, require specialization and full dedication.

NEW TECHNOLOGIES

NEW TECHNOLOGIES

We combine the possibilities of technological innovation with the necessary compliance of legal requirements, and align IT with the strategy and goals of the business.

Portrait of a firm

Área de comunicación

castañana2017

Newsletter núm. 115. Octubre 2017

Comunicación, Newsletter
31 de October de 2017

Quan estem a punt de celebrar la castanyada (Halloween els més moderns), publiquem el newsletter 115, corresponent a octubre de 2017, en el qual proposem, entre altres coses, la lectura d’un decàleg de consells sobre ciberseguretat per a empreses i empresaris. Continuem amb algunes novetats relacionades amb la el codi LEI, que poden sol·licitar els bancs en nom dels seus clients, i amb la publicació d’una ordre que proposa algunes millores de la normativa sobre SII. La publicació de la nova Llei de Mesures Urgents sobre el Treball Autònom, unes notes sobre domicili social i Impost de Societats i una sentència sobre els límits del control, per part i l’empresa, de les comunicacions de l’empleat durant l’horari laboral completen el butlletí. Esperem que els resulti d’interès la seva lectura.
Com sempre, estem oberts als suggeriments i consultes que ens ajudin a millorar-lo.

Ley 6/2017 de reformas urgentes de trabajo autónomo

Comunicación
27 de October de 2017

El pasado 25 de octubre se publicó en el BOE la Ley 6/2017, de 24 de octubre, de reformas urgentes del trabajo autónomo. Tras una primera lectura, hemos confeccionado este breve resumen que les adjuntamos, en el que se recogen aquellos aspectos de apoyo al desarrollo de una actividad autónoma

newsletter-img

Newsletter núm. 114 Setembre 2017

News, Newsletter
6 de October de 2017

Amb l’arribada de la tardor i l’inici d’una nova temporada, publiquem el Newsletter 114, corresponent a setembre de 2017. En ell abordem, per començar, el dret de separació en cas de falta de distribució de dividends. Continuem amb la propera entrada en vigor, al gener, del codi LEI, que les societats obligades a tenir hauran d’anar preparant. També els convidem a consultar la segona edició del nostre ja tradicional Promptuari Laboral, Seguretat Social, Fiscal i Tributari de 2017. Els recordem la importància que els comptes anuals de les societats ofereixin una bona imatge de la companyia, per la qual cosa pot ser molt recomanable que vagin acompanyats d’un informe d’auditoria. Finalment els informem que el TC suspèn l’impost català sobre actius no productius de les persones jurídiques.
Confiem que la lectura del butlletí els resulti enriquidora i estem oberts als seus suggeriments i consultes.

Leer en español