SERVICIOS QUE OFRECEMOS

Specialization in fields

Specialization in fields

In our days, specialization is more basic than ever for offering our professional services to certain entities and sectors. Nowadays arrangements with creditors, insolvency and distressed companies and entities; social economy companies, corporate social responsibility, related party transactions, or offenses under criminal business law, require specialization and full dedication.

NEW TECHNOLOGIES

NEW TECHNOLOGIES

We combine the possibilities of technological innovation with the necessary compliance of legal requirements, and align IT with the strategy and goals of the business.

Portrait of a firm

Área de comunicación

newsletter-img

Newsletter núm. 118. Gener 2018

Comunicación, Newsletter
31 de January de 2018

Amb els freds de l’hivern plenament instal·lats i les mimoses començant a florir, ens plau fer-los a mans el butlletí 118, corresponent a gener de 2018, que obrim explicant les incorporacions i aliances de BNFIX i de DFK International, que reforcen el nostre equip amb nous professionals i ens permetran oferir-los un servei i una atenció encara millors. Continuem amb les novetats fiscals introduïdes pels últims Reials Decrets Llei de l’any 2017, d’entre les quals el manteniment dels límits econòmics per tributar en el règim de mòduls; us informem així mateix del pla anual de control duaner i tributari, que preveu potenciar els canals telemàtics, així com amb les notificacions de la Tresoreria de la Seguretat Social que deixen de ser en paper, i del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que es començarà a aplicar el 25 de maig. Finalment, us informem de la publicació d’una molt recomanable guia per comprar de forma segura a Internet. Com sempre, confiem que la lectura del butlletí sigui interessant i estem oberts als vostres suggeriments i consultes.

Nadal 2017

Newsletter núm. 117. Desembre 2017

Comunicación, Newsletter
20 de December de 2017

Amb el so de les Nadales de fons i els llums guarnint els nostres carrers, us fem a mans el darrer newsletter de l’any, de desembre 2017. En ell us recordem que encara sou a temps de prendre algunes decisions de caire fiscal relacionades amb el tancament de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i l’Impost de Societats (IS) de l’exercici 2017; parlem, així mateix, de novetats legals sobre la subjecció a IVA de les subvencions publiques i sobre la Llei de Societats de Capital; d’altra banda, comentem una sentència que deixa palesa la importància que empreses i administracions vetllin pel bon ambient entre companys als centres de treball i una altra sobre pràctiques deslleials i violació de secrets empresarials. El calendari de festes laborals per a Catalunya 2018. Finalment, informem de les noves responsabilitats de la sòcia María José Moragas a DFK International i de la nostra participació en diferents congressos.
I no podem acabar sense desitjar-vos, en nom de tot l’equip que formem BNFIX-PICH, unes molt Bones Festes!!

Calendari imatge

Calendari de festes locals i autonòmiques Catalunya 2018

Comunicación
20 de December de 2017

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del 19 de desembre; s’ha publicat l’ORDRE ESS/1238/2017, de 12 de desembre, per la qual s’estableix el calendari de festes locals a la Comunitat Autònoma de Catalunya per a l’any 2018. Amb la publicació d’aquestes festes locals, juntament amb les autonòmiques que es varen publicar el passat 31/05/2017, les empreses ja poden confeccionar el Calendari Laboral per l’any 2018, tal i com exigeix l’article 34.6 del Estatut dels Treballadors

Leer en español