newsletter-img

Newsletter núm. 118. Gener 2018

Comunicación, Newsletter
31 de enero de 2018

Amb els freds de l’hivern plenament instal·lats i les mimoses començant a florir, ens plau fer-los a mans el butlletí 118, corresponent a gener de 2018, que obrim explicant les incorporacions i aliances de BNFIX i de DFK International, que reforcen el nostre equip amb nous professionals i ens permetran oferir-los un servei i una atenció encara millors. Continuem amb les novetats fiscals introduïdes pels últims Reials Decrets Llei de l’any 2017, d’entre les quals el manteniment dels límits econòmics per tributar en el règim de mòduls; us informem així mateix del pla anual de control duaner i tributari, que preveu potenciar els canals telemàtics, així com amb les notificacions de la Tresoreria de la Seguretat Social que deixen de ser en paper, i del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que es començarà a aplicar el 25 de maig. Finalment, us informem de la publicació d’una molt recomanable guia per comprar de forma segura a Internet. Com sempre, confiem que la lectura del butlletí sigui interessant i estem oberts als vostres suggeriments i consultes.

Nadal 2017

Newsletter núm. 117. Desembre 2017

Comunicación, Newsletter
20 de diciembre de 2017

Amb el so de les Nadales de fons i els llums guarnint els nostres carrers, us fem a mans el darrer newsletter de l’any, de desembre 2017. En ell us recordem que encara sou a temps de prendre algunes decisions de caire fiscal relacionades amb el tancament de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i l’Impost de Societats (IS) de l’exercici 2017; parlem, així mateix, de novetats legals sobre la subjecció a IVA de les subvencions publiques i sobre la Llei de Societats de Capital; d’altra banda, comentem una sentència que deixa palesa la importància que empreses i administracions vetllin pel bon ambient entre companys als centres de treball i una altra sobre pràctiques deslleials i violació de secrets empresarials. El calendari de festes laborals per a Catalunya 2018. Finalment, informem de les noves responsabilitats de la sòcia María José Moragas a DFK International i de la nostra participació en diferents congressos.
I no podem acabar sense desitjar-vos, en nom de tot l’equip que formem BNFIX-PICH, unes molt Bones Festes!!

newsletter-img

Newsletter núm. 116. Novembre 2017

Newsletter
1 de diciembre de 2017

Amb els llums de Nadal que comencen a il·luminar els carrers dels nostre pobles i ciutats, us fem a mans el butlletí de novembre: l’iniciem amb informació sobre els permisos que han de concedir les empreses als treballadors perquè puguin exercir el seu dret al vot a les eleccions al parlament del 21 de desembre i/o participar a les taules electorals. Continuem proposant-vos la lectura de 60 consells per planificar el tancament de la Renda 2017. Igualment hem preparat uns consells sobre el tancament de l’Impost de Societats (IS), facilitem el calendari laboral de l’any 2018, posem sobre la taula la situació de les darreres lleis de la Generalitat i informem de la nova Llei de Contractes del Sector Públic.

castañana2017

Newsletter núm. 115. Octubre 2017

Comunicación, Newsletter
31 de octubre de 2017

Quan estem a punt de celebrar la castanyada (Halloween els més moderns), publiquem el newsletter 115, corresponent a octubre de 2017, en el qual proposem, entre altres coses, la lectura d’un decàleg de consells sobre ciberseguretat per a empreses i empresaris. Continuem amb algunes novetats relacionades amb la el codi LEI, que poden sol·licitar els bancs en nom dels seus clients, i amb la publicació d’una ordre que proposa algunes millores de la normativa sobre SII. La publicació de la nova Llei de Mesures Urgents sobre el Treball Autònom, unes notes sobre domicili social i Impost de Societats i una sentència sobre els límits del control, per part i l’empresa, de les comunicacions de l’empleat durant l’horari laboral completen el butlletí. Esperem que els resulti d’interès la seva lectura.
Com sempre, estem oberts als suggeriments i consultes que ens ajudin a millorar-lo.

newsletter-img

Newsletter núm. 114 Setembre 2017

Comunicación, Newsletter
6 de octubre de 2017

Amb l’arribada de la tardor i l’inici d’una nova temporada, publiquem el Newsletter 114, corresponent a setembre de 2017. En ell abordem, per començar, el dret de separació en cas de falta de distribució de dividends. Continuem amb la propera entrada en vigor, al gener, del codi LEI, que les societats obligades a tenir hauran d’anar preparant. També els convidem a consultar la segona edició del nostre ja tradicional Promptuari Laboral, Seguretat Social, Fiscal i Tributari de 2017. Els recordem la importància que els comptes anuals de les societats ofereixin una bona imatge de la companyia, per la qual cosa pot ser molt recomanable que vagin acompanyats d’un informe d’auditoria. Finalment els informem que el TC suspèn l’impost català sobre actius no productius de les persones jurídiques.
Confiem que la lectura del butlletí els resulti enriquidora i estem oberts als seus suggeriments i consultes.

Imatge BNFIX estiu 2017

Newsletter núm. 113. Juliol 2017

Comunicación, Newsletter
27 de julio de 2017

Amb les vacances a tocar, li fem a mans el Newsletter 113, corresponent al mes de juliol de 2017, en el qual abordem, en primer lloc, la revisió cadastral que estan fent les ciutats de Barcelona i Terrassa i amb efectes a diferents impostos que caldrà tenir en compte. Recordem, d’altra banda, que si la seva empresa fa vacances és recomanable sol·licitar a la bústia electrònica d’Hisenda els dies de cortesia durant els quals no volen que els enviïn notificacions.
Les actualitzacions de pensions i de cotitzacions a la Seguretat Social, les obligacions del treballador en situació d’incapacitat temporal i unes reflexions finals sobre la ciberseguretat com a nou element de risc rellevant en l’auditoria de comptes completen el newsletter, que tornarà al setembre després de prendre’s un descans a l’agost.

newsletter-img

NEWSLETTER 112. JUNY 2017

Comunicación, Newsletter
28 de junio de 2017

Ens plau fer-li a mans la Newsletter 112, corresponent al mes de juny de 2017, en la qual hi destaquem, com a principal novetat, l’entrada en vigor l’1 de juliol, del polèmic sistema de Subministrament d’Informació Immediata (SII) de l’IVA. Precisament, les característiques del SII seran protagonistes d’una jornada que hem organitzat el proper 3 de juliol i de la qual us donem més detalls al final del butlletí.
La situació del nou impost sobre actius no productius de les persones jurídiques, aclariments sobre els efectes de l’anul·lació de l’amnistia fiscal aprovada pel PP el 2012, les novetats de l’Impost de Societats (IS) que cal tenir presents, la publicació del Doing Business in Spain i el calendari laboral del 2018 a Catalunya són altres informacions que trobareu en aquestes pàgines i que, un cop més, confiem que siguin del seu interès.

newsletter-img

NEWSLETTER 111. MAIG 2017

Comunicación, Newsletter
12 de mayo de 2017

En la Newsletter 111, corresponent al mes de maig de 2017 el convidem a una jornada que hem organitzat pel proper divendres, 19 de maig, sobre les relacions digitals amb les Administracions Públiques, davant de l’entrada en vigor del Suministro Inmediato de Información (SII) on tenim l’honor de comptar amb els màxims responsables de gestió i d’informàtica d’Hisenda a Catalunya, la Sra. Francisca Cardador i el Sr. Jaume Saura, per a que ens informin del mateix.
Informem així mateix dels nous impostos en vigor a Catalunya, l’Impost sobre els actius no productius de les persones jurídiques i l’Impost sobre begudes ensucrades. Recordem, d’altra banda, que estem en plena campanya de declaració de la Renda i Patrimoni, el termini de presentació del qual conclou el 30 de juny.
L’obligació, o no, de dur un registre de la jornada diària de la plantilla, els permisos retribuïts i el Cafè amb BNFIX dedicat a Irlanda són altres temes inclosos en el butlletí, que esperem que sigui d’utilitat. En aquest sentit, avancem que estem preparant un Cafè amb BNFIX de format similar al d’Irlanda, en aquesta ocasió amb França com a país convidat.

newsletter-img

Newsletter 110. Març 2017

Comunicación, Newsletter
29 de marzo de 2017

En la Newsletter núm. 110 correspondiente al mes de marzo puede ver nuestra publicación “Prontuario Laboral y Seguridad Social para el 2017″, así como el “Panorama de la Fiscalidad Autonómica y Foral 2017 publicado por el REAF-CGE, o el informe de Coyuntura marzo 2017. También encontrará información sobre la obligación de todas las empresas a llevar un registro contable, la finalización del plazo de presentación de la declaración informativa de bienes y derechos en el extranjero, la recuperación de los gastos hipotecarios en ciertos casos, la implantación del “Registre Únic de Grups d’Interés” en Cataluña o la incidencia contable de los cambios fiscales establecidos por el RDL 3/2016, así como nuestro último cafè con David Gassó, con la esperanza que esta información sea de su interés.

newsletter-img

Newsletter núm. 109

Comunicación, Newsletter
20 de febrero de 2017

En la Newsletter núm. 109 correspondiente al mes de febrero le informamos sobre nuestro cambio de denominación a BNFIX PICH, juntamente con artículos tales como; las modificaciones del Plan General de Contabilidad para pequeñas y medianas empresa y las novedades en materia laboral y Seguridad Social con efectos 1 de enero; los aplazamientos y fraccionamientos de pago; el Plan de Control Tributario; las cláusulas del suelo; el derecho de separación de los socios; la Plusvalía municipal y sobre cuándo es obligatorio presentar las cuentas anuales consolidadas, con la esperanza que esta información sea de su interés.

1 2 3 4