castañana2017

Newsletter núm. 115. Octubre 2017

Comunicación, Newsletter
31 de octubre de 2017

Quan estem a punt de celebrar la castanyada (Halloween els més moderns), publiquem el newsletter 115, corresponent a octubre de 2017, en el qual proposem, entre altres coses, la lectura d’un decàleg de consells sobre ciberseguretat per a empreses i empresaris. Continuem amb algunes novetats relacionades amb la el codi LEI, que poden sol·licitar els bancs en nom dels seus clients, i amb la publicació d’una ordre que proposa algunes millores de la normativa sobre SII. La publicació de la nova Llei de Mesures Urgents sobre el Treball Autònom, unes notes sobre domicili social i Impost de Societats i una sentència sobre els límits del control, per part i l’empresa, de les comunicacions de l’empleat durant l’horari laboral completen el butlletí. Esperem que els resulti d’interès la seva lectura.
Com sempre, estem oberts als suggeriments i consultes que ens ajudin a millorar-lo.

newsletter-img

Newsletter núm. 114 Setembre 2017

Comunicación, Newsletter
6 de octubre de 2017

Amb l’arribada de la tardor i l’inici d’una nova temporada, publiquem el Newsletter 114, corresponent a setembre de 2017. En ell abordem, per començar, el dret de separació en cas de falta de distribució de dividends. Continuem amb la propera entrada en vigor, al gener, del codi LEI, que les societats obligades a tenir hauran d’anar preparant. També els convidem a consultar la segona edició del nostre ja tradicional Promptuari Laboral, Seguretat Social, Fiscal i Tributari de 2017. Els recordem la importància que els comptes anuals de les societats ofereixin una bona imatge de la companyia, per la qual cosa pot ser molt recomanable que vagin acompanyats d’un informe d’auditoria. Finalment els informem que el TC suspèn l’impost català sobre actius no productius de les persones jurídiques.
Confiem que la lectura del butlletí els resulti enriquidora i estem oberts als seus suggeriments i consultes.

Imatge BNFIX estiu 2017

Newsletter núm. 113. Juliol 2017

Comunicación, Newsletter
27 de julio de 2017

Amb les vacances a tocar, li fem a mans el Newsletter 113, corresponent al mes de juliol de 2017, en el qual abordem, en primer lloc, la revisió cadastral que estan fent les ciutats de Barcelona i Terrassa i amb efectes a diferents impostos que caldrà tenir en compte. Recordem, d’altra banda, que si la seva empresa fa vacances és recomanable sol·licitar a la bústia electrònica d’Hisenda els dies de cortesia durant els quals no volen que els enviïn notificacions.
Les actualitzacions de pensions i de cotitzacions a la Seguretat Social, les obligacions del treballador en situació d’incapacitat temporal i unes reflexions finals sobre la ciberseguretat com a nou element de risc rellevant en l’auditoria de comptes completen el newsletter, que tornarà al setembre després de prendre’s un descans a l’agost.

newsletter-img

NEWSLETTER 112. JUNY 2017

Comunicación, Newsletter
28 de junio de 2017

Ens plau fer-li a mans la Newsletter 112, corresponent al mes de juny de 2017, en la qual hi destaquem, com a principal novetat, l’entrada en vigor l’1 de juliol, del polèmic sistema de Subministrament d’Informació Immediata (SII) de l’IVA. Precisament, les característiques del SII seran protagonistes d’una jornada que hem organitzat el proper 3 de juliol i de la qual us donem més detalls al final del butlletí.
La situació del nou impost sobre actius no productius de les persones jurídiques, aclariments sobre els efectes de l’anul·lació de l’amnistia fiscal aprovada pel PP el 2012, les novetats de l’Impost de Societats (IS) que cal tenir presents, la publicació del Doing Business in Spain i el calendari laboral del 2018 a Catalunya són altres informacions que trobareu en aquestes pàgines i que, un cop més, confiem que siguin del seu interès.

newsletter-img

NEWSLETTER 111. MAIG 2017

Comunicación, Newsletter
12 de mayo de 2017

En la Newsletter 111, corresponent al mes de maig de 2017 el convidem a una jornada que hem organitzat pel proper divendres, 19 de maig, sobre les relacions digitals amb les Administracions Públiques, davant de l’entrada en vigor del Suministro Inmediato de Información (SII) on tenim l’honor de comptar amb els màxims responsables de gestió i d’informàtica d’Hisenda a Catalunya, la Sra. Francisca Cardador i el Sr. Jaume Saura, per a que ens informin del mateix.
Informem així mateix dels nous impostos en vigor a Catalunya, l’Impost sobre els actius no productius de les persones jurídiques i l’Impost sobre begudes ensucrades. Recordem, d’altra banda, que estem en plena campanya de declaració de la Renda i Patrimoni, el termini de presentació del qual conclou el 30 de juny.
L’obligació, o no, de dur un registre de la jornada diària de la plantilla, els permisos retribuïts i el Cafè amb BNFIX dedicat a Irlanda són altres temes inclosos en el butlletí, que esperem que sigui d’utilitat. En aquest sentit, avancem que estem preparant un Cafè amb BNFIX de format similar al d’Irlanda, en aquesta ocasió amb França com a país convidat.

newsletter-img

Newsletter 110. Març 2017

Comunicación, Newsletter
29 de marzo de 2017

En la Newsletter núm. 110 correspondiente al mes de marzo puede ver nuestra publicación “Prontuario Laboral y Seguridad Social para el 2017″, así como el “Panorama de la Fiscalidad Autonómica y Foral 2017 publicado por el REAF-CGE, o el informe de Coyuntura marzo 2017. También encontrará información sobre la obligación de todas las empresas a llevar un registro contable, la finalización del plazo de presentación de la declaración informativa de bienes y derechos en el extranjero, la recuperación de los gastos hipotecarios en ciertos casos, la implantación del “Registre Únic de Grups d’Interés” en Cataluña o la incidencia contable de los cambios fiscales establecidos por el RDL 3/2016, así como nuestro último cafè con David Gassó, con la esperanza que esta información sea de su interés.

newsletter-img

Newsletter núm. 109

Comunicación, Newsletter
20 de febrero de 2017

En la Newsletter núm. 109 correspondiente al mes de febrero le informamos sobre nuestro cambio de denominación a BNFIX PICH, juntamente con artículos tales como; las modificaciones del Plan General de Contabilidad para pequeñas y medianas empresa y las novedades en materia laboral y Seguridad Social con efectos 1 de enero; los aplazamientos y fraccionamientos de pago; el Plan de Control Tributario; las cláusulas del suelo; el derecho de separación de los socios; la Plusvalía municipal y sobre cuándo es obligatorio presentar las cuentas anuales consolidadas, con la esperanza que esta información sea de su interés.

Nadal 2016 2017

Newsletter núm. 108 Diciembre 2016

Comunicación, Newsletter
19 de diciembre de 2016

Tot l’equip de PICH ADVOCATS-ECONOMISTES i ABANTE PICH AUDITORS volem aprofitar l’enviament de la nostra Newsletter corresponent al mes desembre per desitjar-vos un Bon Nadal i un any nou 2017 ple de pau i prosperitat. Todo el equipo PICH ABOGADOS-ECONOMISTAS y ABANTE PICH AUDITORES queremos aprovechar el envio de nuestra Newsletter correspondiente al mes diciembre para […]

newsletter-ok

Newsletter núm. 107 Noviembre 2016

Comunicación, Newsletter
2 de diciembre de 2016

En nuestra Newsletter núm. 107 correspondiente al mes de Noviembre encontrarás artículos sobre las comunicaciones de la AEAT respecto de la Amnistía Fiscal (modelo 750); 50 consejos para planificar la renta del 2016 y 2017; un breve comentario sobre la exención en el IRPF de la Prestación por Maternidad; sobre los trámites telemáticos con las […]

newsletter-ok

Newsletter núm 106 Octubre 2016

Comunicación, Newsletter
31 de octubre de 2016

En nuestra Newsletter núm. 106 correspondiente al mes de octubre queremos destacar el pago del segundo plazo de renta el próximo 7 de noviembre, juntamente con otros artículos sobre los nuevos entornos para los administradores de sociedades, el nuevo cálculo del pago fraccionado del Impuesto sobre Sociedades y el calendario de fiestas laborales por autonomías […]

1 2 3 4