calculadora 2

Newsletter núm. 126 Octubre 2018

Comunicación, Newsletter
31 de octubre de 2018

Amb les primeres jaquetes d’abric acabades de sortir de l’armari, us enviem el butlletí 126, d’octubre de 2018, en el qual les sentències del suprem són protagonistes, ja que ens han portat novetats amb l’exempció en l’IRPF de les prestacions per maternitat, enrenou sobre el pagament de l’impost sobre AJD en la signatura d’una hipoteca i reflexions sobre el nou criteri sobre la successió de contractes temporals en contractes que s’allarguen en el temps. Parlem també dels canvis que es preparen al Pla General Comptable (PGC) per adaptar-se a la normativa comunitària i dels futurs impostos sobre transaccions financeres i sobre certs serveis digitals. Finalment, ens fem ressò de la quinzena trobada BNFIX a Avilés i de la conferència de joves professionals de DFK International a Barcelona.
Un cop més, esperem que el butlletí sigui interessant i agraïm els seus suggeriments i consultes.

newsletter-img

NEWSLETTER NUM. 125 SETEMBRE 2018

Newsletter
28 de septiembre de 2018

Amb els boscos i jardins encatifats amb els colors de la tardor, ens plau enviar-los el butlletí 125, de setembre de 2018, que recull, en primer lloc, noves obligacions en matèria de notificacions de l’administració per via telemàtica. Informem així mateix del calendari de festius a Catalunya per al 2019 i presentem l’últim informe de conjuntura de Foment del Treball, així com una tribuna sobre auditoria publicada en una revista especialitzada. Finalment, els convidem a assistir als debats fiscals que el nostre president, i president de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment, Valentí Pich, ha organitzat per al proper mes d’octubre.
Un cop més, esperem que el butlletí sigui interessant i agraïm els seus suggeriments i consultes.

Imatge BNFIX estiu 2017

Newsletter núm. 124 juliol-agost 2018

Comunicación, Newsletter
25 de julio de 2018

A punt de fer la maleta i amb la confiança que el banyador de l’any passat encara ens vagi bé, us fem a mans el butlletí més estiuenc, de juliol-agost; en ell us proposem conèixer les principals novetats dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) en matèria laboral i de Seguretat Social; així mateix repassem alguns dels dubtes habituals relacionats amb les vacances i la seva retribució i compatibilitats, D’altra banda, us informem de la nostra recent participació a la Conferència Internacional Anual de la nostra xarxa DFK International. Finalment, us presentem la guía de les principals taxes per països i la recent publicació del Consell General d’Economistes Panorama de la Fiscalidad Local 2018
Confiem que el butlletí us resulti útil, agraïm els vostres suggeriments i consultes i aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes molt bones vacances!!

newsletter-img

Newsletter Juny 2018

Newsletter
2 de julio de 2018

Amb la màniga curta ja instal·lada als armaris, us fem a mans el butlletí de juny 2018, que comencem convidant-vos a llegir el segon número del nostre magazine, us demanem que tingueu en compte les novetats de l’Impost de Societats per a l’exercici del 2017; us recordem així mateix les noves obligacions derivades de la creixent digitalització de les nostres relacions amb Hisenda i la Seguretat Social i us informem d’unes sentències que fixen criteri sobre valors cadastrals, així com dels preacords a què han arribat patronals i sindicats en matèria de pujada salarial i de Salari Mínim Interprofessional per als propers anys. D’altra banda, expliquem els canvis en les directives sobre prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme. En la part final del butlletí hi trobareu un article sobre la urgència d’aprovar la directiva comunitària sobre insolvències, i posem en relleu l’Informe Integrat, un factor estratègic per a les empreses i entitats contractistes o amb important repercussió social
Confiem que el butlletí us resulti útil i, com sempre, agraïm els vostres suggeriments i consultes.

newsletter-img

Newsletter maig 2018

Comunicación, Newsletter
31 de mayo de 2018

Amb la ginesta i el gessamí en plena floració i uns dies cada cop més llargs, us fem a mans el butlletí de maig 2018; el comencem recordant les noves obligacions de facturació electrònica incloses a la Llei de Contractes del Sector Públic. Recordem així mateix d’aquells casos en què cal informar al Registre Mercantil de la identitat dels titulars reals d’una societat i expliquem els beneficis de marcar la casella 106 de la declaració de la Renda 2017. Finalment, recollim algunes de les idees que es van explicar a dos sessions de Cafè amb BNFIX; el primer dedicat a la fiscalitat dels plans de retribució variable, amb Jaume Menéndez, i el segon sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades, a càrrec de Joaquim Altafaja. Confiem que el butlletí us resulti útil i, com sempre, estem oberts als vostres suggeriments i consultes.

newsletter-img

Newsletter núm. 121 Abril 2018

Newsletter
27 de abril de 2018

A punt de començar el que per a molts pot ser un cap de setmana llarg, us fem a mans el butlletí d’abril de 2018, que comencem recordant-vos algunes novetats de la campanya de la declaració de la Renda i del Patrimoni corresponent al 2017, així com el final del termini per presentar al Registre Mercantil els llibres de comptabilitat i societaris que són obligatoris. Continuant amb el Registre Mercantil, expliquem que des d’aquest any és obligatori presentar un formulari que identifica el titular real de la societat. Finalment, analitzem dues sentències, una relativa a l’anul·lació d’una clàusula hipotecària en què uns pares avalaven amb el seu habitatge el préstec hipotecari d’un fill, i una segona sobre l’ús de càmeres de vídeo vigilància a les empreses. Esperem que el butlletí us resulti útil i, com sempre, estem oberts als vostres suggeriments i consultes.

newsletter-img

Newsletter Març 2018

Comunicación, Newsletter
26 de marzo de 2018

Amb una primavera acabada d’estrenar i el parèntesi de Setmana Santa a tocar, us fem a mans el butlletí de març de 2018, que arrenca amb el recordatori que el 2 d’abril acaba el termini per presentar el model 720 de declaració informativa de béns a l’estranger. Continuem comentant els canvis de criteri del TS pel que fa a la retribució dels administradors de societats no cotitzades i informant-vos de diverses novetats de la Llei de Contractes del Sector Públic, que acaba d’entrar en vigor, i el Reglament Europeu de Protecció de Dades, que ho farà a finals de maig. Expliquem així mateix les diferències entre comerç online i offline a efectes d’IVA i us proposem la lectura del darrer informe de Conjuntura del Foment del Treball Nacional.
Esperem que la lectura us resulta interesant i aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes bones vacances de Setmana Santa.

newsletter-img

Newsletter núm. 120. Març 2018

Comunicación, Newsletter
6 de marzo de 2018

Us fem arribar aquestes notes per tal de donar-vos informació sobre la vaga general convocada per a aquest dijous, 8 de març. Informar-vos que també aquest mes acaba el termini per a la declaració sobre els béns i drets a l’estranger (model 720). I aprofitant l’avinentesa hi trobarà informació sobre el comerç electrònic i l’IVA, què s’entén i què no.

newsletter-img

Newsletter núm. 119. Febrer 2018

Comunicación, Newsletter
2 de marzo de 2018

Mentre la neu comença a fondre’s i somiem amb el bon temps, us fem a mans el butlletí de febrer de 2018, que comencem amb una informació sobre l’actualització de diferents normes de cotització a la Seguretat Social. Seguim amb el tema parlant-vos dels requisits per a la protecció dels treballadors autònoms en cas de cessament d’activitat. A continuació us presentem una guia de bon govern per a pimes i uns consells per augmentar els nivells de ciberseguretat de les vostres empreses. I acabem amb informació sobre les obligacions de la nova Llei de Contractes del Sector Públic

newsletter-img

Newsletter núm. 118. Gener 2018

Comunicación, Newsletter
31 de enero de 2018

Amb els freds de l’hivern plenament instal·lats i les mimoses començant a florir, ens plau fer-los a mans el butlletí 118, corresponent a gener de 2018, que obrim explicant les incorporacions i aliances de BNFIX i de DFK International, que reforcen el nostre equip amb nous professionals i ens permetran oferir-los un servei i una atenció encara millors. Continuem amb les novetats fiscals introduïdes pels últims Reials Decrets Llei de l’any 2017, d’entre les quals el manteniment dels límits econòmics per tributar en el règim de mòduls; us informem així mateix del pla anual de control duaner i tributari, que preveu potenciar els canals telemàtics, així com amb les notificacions de la Tresoreria de la Seguretat Social que deixen de ser en paper, i del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que es començarà a aplicar el 25 de maig. Finalment, us informem de la publicació d’una molt recomanable guia per comprar de forma segura a Internet. Com sempre, confiem que la lectura del butlletí sigui interessant i estem oberts als vostres suggeriments i consultes.

1 2 3 5